Forcit Group lyhyesti

Aidosti pohjoismainen toimija, jonka osaaminen ulottuu aina räjäytys- ja louhintatöiden asiantuntijuudesta puolustusjärjestelmiin.

MISSIO

Missiomme on mahdollistaa turvallinen ja kestävälle pohjalle rakentuva yhteiskunta.

VISIO

Visiomme on olla ylivoimainen kumppani vaativissa kohteissa.

FORCIT on Pohjoismaiden ensimmäinen valinta palvelu- ja asiantuntijakumppaniksi, jolla on kokonaisvaltainen tietämys räjäytys- ja louhintatöistä sekä niihin liittyvistä ympäristövaikutuksista, kuten myös haluttu kumppani puolustusteollisuuden epäherkkien räjähteiden teknologioihin liittyen maailmanlaajuisesti.

Olemme kasvattaneet osaamistamme vuodesta 1893 lähtien, ja pääkonttorimme on alusta asti sijainnut Hangossa. FORCIT yksityisomisteinen ja itsenäinen toimija, jolla on vahva pohjoismainen arvomaailma.

FORCIT Group koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: FORCIT Explosives on johtava kumppani siviiliräjähteiden valmistuksessa ja niihin liittyvien palvelujen toimittajana. FORCIT Consulting on konsultointialan palvelukumppani, joka tarjoaa laajan valikoiman asiantuntemusta, palveluja ja koulutusta louhinta- ja rakennusaloihin liittyen. FORCIT Defence on luotettava kumppani puolustusjärjestelmien globaaleilla markkinoilla.

Teemme tiivistä yhteistyötä kaivosteollisuuden sekä kaivos- ja rakennusalan yritysten kanssa. Lisäksi FORCIT Defence tekee yhteistyötä puolustusvoimien ja puolustusteollisuuden kanssa.

FORCIT Groupin liikevaihto on noin 130 miljoonaa euroa.

Yrityksellemme on myönnetty Menestyjä-sertifikaatti

Me Menestyjä-yritykset kuulumme joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Menestyjä-yritysten joukkoon pääsee vuosittain vain noin 6 % suomalaisista osakeyhtiöistä!

Menestyjä-merkki on laadun ja luotettavuuden tae. Se kertoo yhdellä silmäyksellä, että yrityksessä osataan hoitaa hyvin niin asiakkaita, liiketoimintaa kuin henkilöstöäkin.

vieraile LIIketoiminta-alueidemme sivuilla:

explosives

Consulting

Defence

JOhTAMINEN

Yritystämme johtaa hallitus yhdessä johtoryhmän kanssa. Hallituksemme jäsenistä ja johtoryhmämme kokoonpanosta sekä niiden vahvuuksista voit lukea täältä lisää.

Lue lisää >>

VUOSIKERTOMUS

Vuosikertomuksesta voit lukea kuvauksen edellisen vuoden toiminnastamme yleisesti. Kertomuksessa esitellään toimintamme tuloksia – myös lukujen valossa. Arkistosta löytyvät edellisten vuosien vuosikertomukset.

Vuosikertomuksiin tästä >>