FORCIT Työnantajana

TAVOITTEENA OLLA YLIVOIMAISESTI PARAS TYÖPAIKKA

Voittava joukkue

Osaamisemme perustana ovat sitoutuneet ja kokeneet ihmiset. Rakennamme ja kehitämme aktiivisesti joukkuettamme, jonka uskomme voittavan jokaisen haasteen. Voittava joukkue koostuu alan parhaista tekijöistä, ja on sopiva sekoitus taitavuutta, innokkuutta sekä kiven kovaa ammattitaitoa.

Tavalla, jolla pelaamme, on valtava merkitys. Arvon luominen ja odotusten ylittäminen vaatii osaamista ja asennetta.

meidän dna:mme

Forcitilla työskentelemme yhdessä mission mukaisesti mahdollistaaksemme turvallisen ja kestävälle pohjalle rakentuvan yhteiskunnan. Luomme arvoa varmistamalla turvallisen ja kestävän liiketoiminnan joustavan ja sitoutuneen kumppanuuden kautta sekä asiakkaillemme että monille ihmisille, joita he edelleen palvelevat.

Uskomme, että selkeä ja kannustava johtajuus, vankat pohjoismaiset arvot ja omistautuneet työntekijät tekevät meistä menestyviä.

tarjoamme

  • Inspiroivan työn. Ammattimaisessa ja toisiaan kannustavassa tiimissämme saat kehittää itseäsi ja hyödyntää taitojasi.
  • Hyvinvointia. Uskomme tasapainoiseen elämään. Fyysisen terveyden lisäksi pidämme tärkeänä henkistä hyvinvointia, ja sitä että työ- ja vapaa-aika ovat tasapainossa.
  • Kokonaispalkitseminen. Kokonaispalkitseminen on yhdistelmä kaikkea mitä tarjoamme ollaksemme paras työpaikka juuri sinulle.

viisi hyvää syytä liittyä JOUKKUEESEEMME

  1. Asiantuntevat ja mukavat työkaverit, joiden kanssa on miellyttävää tehdä töitä yhdessä.
  2. Monipuolinen työ ja mukaansatempaavia projekteja.
  3. Joustavat työajat ja muutenkin reilu työnantaja, sekä lisäksi tarjolla kivoja etuja.
  4. Erilaisia ja jokaiselle erikseen räätälöityjä urapolkuja, jotka voivat viedä Suomeen, Ruotsiin, Norjaan tai vaikka maailmalle.
  5. Vastuullinen ja taloudellisesti vahva toimija työnantajana.

tutustu kollegoihin

Olemme monipuolinen työnantaja, jonka palveluksessa erilaiset urapolut ovat mahdollisia. Meillä myös viihdytään, sillä henkilöstömme vaihtuvuus on vähäistä.