Archive

toukokuu 2023

Muutoksia FORCIT Groupin johtoryhmässä

Tina Baars on nimitetty FORCIT Groupin Chief Financial Officeriksi (CFO) 1.9.2023 alkaen. Tinalla on laaja kokemus talousjohtajan tehtävistä useista kansainvälisistä yrityksistä, ja hän on johtanut uransa aikana erilaisia monikansallisia tiimejä muun muassa hankintojen, ICT:n ja rahoituksen saralla. Tinalla on myös vankka kokemus taloudellisista muutoksista sekä fuusioista ja yritysostoista. Toivotamme Tinan tervetulleeksi kasvavaan tiimiimme!
huhtikuu 2023

Vuoden 2022 vastuullisuusraportti on julkaistu

Vuoden 2022 vastuullisuusraportissamme esittelemme vastuullisuustyömme tämänhetkisen tilanteen ja tulevaisuuden suunnitelmat. Vuonna 2022 edistyimme monissa vastuullisuushankkeissamme. Vuonna 2022 valmistunut hiilineutraaliuden tiekarttamme sisältää investointeja ja kehitysprojekteja, jotka auttavat meitä vähentämään päästöjä, parantamaan energiatehokkuutta ja lisäämään vihreän energian osuutta entisestään. Olemme myös käynnistäneet laajan tutkimus- ja kehitysohjelman vihreän tuotelinjan kehittämiseksi.​​​​​​​ Lue raportti (englanniksi) TÄÄLTÄ.

Uusi jäsen FORCIT Groupin hallitukseen

FORCIT Groupin 4. huhtikuuta 2023 pidetyssä varsinaisessa yhtiökokouksessa hallituksen uudeksi jäseneksi valittiin Ed Santamaria. Ed Santamaria toimii tällä hetkellä toimitusjohtajana Normetilla, joka on maanalaiseen kaivostoimintaan keskittynyt teknologiayritys. Hänellä on myös pitkä kokemus kaivosteollisuudesta, ja hän on toiminut muun muassa useissa senior-tason tehtävissä Sandvik Miningilla. Tutustu FORCITin hallitukseen täällä.
maaliskuu 2023

Vuosikertomus 2022 on nyt julkaistu

Tänään julkaistussa vuosikertomuksessamme 2022 käymme läpi menneen vuoden kehitysaskeleita ja avainprojektejamme. Siirry sivustollemme lukemaan vuosikertomus tästä.

Kutsu varsinaiseen yhtiökokoukseen

Oy Forcit Ab:n osakkeenomistajat kutsutaan täten varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään tiistaina 4.4.2023 klo 16.00 Kullager-salissa Hanasaaren kokouskeskuksessa, Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo. A. Varsinaisessa yhtiökokouksessa käsiteltävät asiat Kokouksen avaaminen Kokouksen järjestäytyminen Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskun valvojien valitseminen Kokouksen laillisuuden toteaminen Läsnä olevien toteaminen ja ääniluettelon vahvistaminen Vuoden 2022 tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen esittäminen Tilinpäätöksen vahvistaminen Taseen…
tammikuu 2023
joulukuu 2022

FORCITille on myönnetty Menestyjät-sertifikaatti

Olemme saaneet jo toista vuotta peräkkäin Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatin, joka myönnetään vain pienelle osalle suomalaisista yrityksistä. Tunnuslukuvertailujen perusteella FORCIT on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon. Menestyjät-merkki on laadun ja luotettavuuden tae. Se kertoo yhdellä silmäyksellä, että yrityksessä osataan hoitaa hyvin niin asiakkaita, liiketoimintaa kuin henkilöstökin.
marraskuu 2022

FORCIT Groupin vastuullisuuden ja kestävän kehityksen olennaisuusanalyysi on valmistunut

FORCIT Groupin tavoite on olla alamme johtaja vastuullisuudessa ja kestävässä kehityksessä. Vastuullisuus on yksi ydinarvoistamme, ja pyrimme tällä saralla aina jatkuvaan kehitykseen. Vastuullisuustavoitteidemme saavuttamista tukeaksemme toteutimme kattavan selainpohjaisen kyselyn, jossa pyrimme selvittämään, minkälaisen painoarvon asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme antavat vastuullisuuden ja kestävän kehityksen eri osa-alueille. Halusimme myös selvittää, minkä tyyppisiä vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen liittyviä vaatimuksia…
toukokuu 2022

Vuoden 2021 vastuullisuusraportti on julkaistu

FORCIT Groupin merkittävänä painopisteenä on vastuullisuus. Lue vastuullisuustyömme esimerkeistä ja tunnusluvuista juuri julkaistusta vastuullisuusraportista Sustainability in Short 2021. Raportin pääset lukemaan TÄSTÄ. Raportti on englanninkielinen. Jos olet muuten kiinnostunut vastuullisuudesta toiminnassamme, löydät litätietoja sivustoltamme Vastuullisuus ja kestävä kehitys.