Tutustu kollegoihin

Tapaa forcitlaisia yli 500 ammattilaisen verkostosta

”Työskentelen paljon asiakasrajapinnassa ja pidän siitä, että näen yhteisesti tehdyn kovan työn tuloksen suoraan asiakkaiden kohteissa. Vastuun mukana saan paljon työhöni liittyvää vapautta, josta nautin erittäin paljon. Samalla saan mahdollisuuden kehittyä työssäni. ”

Per, teknisen palvelun tehtävissä ja myyntiä tukemassa vuodesta 2017

”Viihdyn FORCITilla todella hyvin! Minulla on ihan parhaat työkaverit, joiden kanssa on mukava tehdä töitä joka päivä. Lisäksi olen saanut kehittyä työssäni ja tehdä työhistoriani aikana todella monipuolista työtä eri puolilla Suomea.”

Pia, Kemiittitoiminnan tehtävissä vuodesta 2010

”Yhteistyö osaavien ja mukavien kollegojen kanssa on ehdottomasti tärkein hyvinvointitekijä työssäni. Matka, jota olemme tekemässä, on kaikin puolin jännittävä ja on hyvä, että panostamme kehitykseen ja kasvuun. Voimme edelleen olla joustavia ja samalla hyötyä kasvun mukanaan tuomasta laajemmasta tukiverkostosta.”

Ann Kathrin, johtotehtävissä konsultoinnin toimialalla vuodesta 2019

”Pidän työstäni erityisesti, koska työpäiväni ovat aina erilaisia. Saan tehdä itsenäistä työtä, jonka aikatauluista ja sisällöistä vastaan itse. Lisäksi rakastan haasteita ja yllättävissäkin tilanteissa nautin niiden ratkomisesta. Tiimissäni työskentelevät huippukollegat, jotka auttavat aina tarvittaessa. Konserni tarjoaa hyvät kehittymismahdollisuudet!

Veronika, konsultoinnin tehtävissä vuodesta 2017