Anni Bölenius on nimitetty FORCIT Groupin Chief Communications Officeriksi

Anni Bölenius on nimitetty FORCIT Groupin Chief Communications Officeriksi 1.12.2021 alkaen. Anni siirtyy FORCIT Groupille Swedish Space Corporationilta (SSC), jossa hän on toiminut Head of Communications and Sustainability -tehtävässä. Annilla on taustallaan lukuisia senior-tason viestintätehtäviä, esimerkiksi Försvarets radioanstaltilta (FRA) ja Svensk Kärnbränslehanteringilla (SKB). Anni on Ruotsin ja Suomen kaksoiskansalainen, ja hänellä on maisterin tutkinto Turun yliopistosta ja täydentäviä opintoja sekä Åbo Akademista että Tukholman yliopistosta.

”Anni tuo mukanaan vaikuttavan määrän kokemusta ja näkemystä, ja hänen persoonansa sopii täydellisesti arvoihimme; olemme luotettavia kaikissa hankkeissamme ja innostuneita saavuttamaan tuloksia sekä työskentelemme yhdessä menestyksen eteen. Viestinnän, sekä sisäisen että ulkoisen, rooli ja merkitys kasvaa tasaisesti ja viestintä, ”let’s communicate”, onkin yksi strategiamme keskeisistä osista. Olemme erittäin iloisia, että Anni liittyy kasvavaan tiimiimme ja vahvistaa sitä entisestään”, sanoo FORCIT Groupin toimitusjohtaja Joakim Westerlund.

Anni tulee olemaan osa FORCIT Groupin johtoryhmää, ja hän raportoi FORCIT Groupin toimitusjohtajalle Joakim Westerlundille. Annin työpiste sijaitsee FORCIT Consultingin Tukholman toimistossa.